Nieuwe branding De Klaver Biologisch melkveebedrijf

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor De Klaver Biologisch melkveebedrijf ontworpen. Een fris en eigentijds ontwerp! De kleur groen staat voor landbouw en natuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een modern lettertype en bestaat het beeldmerk uit een klaver. Klaver is de groene motor van het biologische melkveebedrijf, zorgt voor stikstof en daarmee eiwit in het bedrijf met als resultaat een goede melkproductie met weinig input van buitenaf.

De Klaver is een biologisch melkveebedrijf met 70 koeien en 40 stuks jongvee. Op 50 hectare grond worden gras/klaver en voedergraan verbouwd. Ze hebben bewust gekozen voor een schone en duurzame biologische landbouw, die geen schade aanbrengt aan de natuur en die zorgzaam omspringt met dieren.

Branding en communicatie

Naast een nieuwe logo ontwerp heeft Studio Benevolo ook een nieuw professioneel en persoonlijk bord ontworpen. Het nieuwe bord grijpt de aandacht met een uniek ontwerp en sluit kwa kleuren en lettertype aan bij de nieuwe branding.

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Of heb je een andere activiteit dat je wilt promoten?

Maak je bedrijf zichtbaar met bedrijfsborden! Bij het ontwerpen van een bord is het niet alleen belangrijk dat je boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Studio Benevolo ontwerp creatieve borden, posters en flyers voor je bedrijf!