Divino Rosso

Voor het familiebedrijf Divino Rosso heeft Studio Benevolo Grafisch ontwerp, een nieuw professioneel en effectief visitekaartje gemaakt. Visitekaartjes zijn vandaag de dag nog steeds een van de meest gebruikte marketing- en communicatie tools. Door een visitekaartje te gebruiken, kunt u uw imago en dat van uw bedrijf op een absoluut professionele manier overbrengen.

Is uw visitekaartje professioneel, elegant en origineel? Hoewel het waar is dat de eerste indruk altijd telt, mag het ontwerp en het drukken van een professioneel visitekaartje geen ruimte laten voor toeval.

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van nieuwe potentiële klanten met gepersonaliseerde professionele visitekaartjes?

Neem dan contact met ons op.

Divino Rosso is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in Italiaanse wijnen. Het bedrijf is ontstaan uit een grote passie voor Italië die gedeeld wordt door zowel vader als zoon, Luca en Joshua Albano.

Luca Albano, die in 1986 vanuit Italië naar Nederland verhuist, heeft altijd al een grote passie voor eten en wijn gehad. Toen hij in Nederland kwam importeerde hij al snel Italiaanse wijnen en richtte zijn eigen catering bedrijf op, Passione Culinaria.

Zijn zoon Joshua Albano deelt deze passie als kind al met zijn vader. Ze staan vaak samen in de keuken en gaan elke zomer in Italië op zoek naar de beste streekproducten en wijnen.

Neem gerust contact op met Divino Rosso. Luca en Joshua staan u graag te woord en helpen u verder.

www.divinorosso.nl