Posters, flyers en jaarverslag 2016-2017
Voetbalvereniging DZC'68

Voor voetbalvereniging DZC’68 heb ik verschillende mooie opdrachten mogen doen. Zoals het ontwerp van een bedankkaartje om vrijwilligers die stoppen bij de club te bedanken voor hun inzet. Recentelijk heb ik een flyer ontworpen voor de werkgroep positief coaching. Deze flyer had als doel iedereen te motiveren en inspireren bij te dragen aan een positieve cultuur binnen DZC’68.

Ieder jaar organiseert DZC’68 samen met Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau en Tuincentrum Peer een bloemenactie voor Moederdag ten bate van de nieuwe accommodatie. Voor deze actie heb ik de posters en flyers ontworpen.

Voor voetbalvereniging DZC’68 de opmaak van het jaarverslag 2016-2017 ontworpen. Een jaarverslag is een officieel stuk, niet alleen de verslaglegging van het afgelopen jaar maar ook een moment om te communiceren met alle leden, vrijwilligers en overige betrokkenen bij DZC’68.

De realisatie van een jaarverslag is vaak een uitgebreid proces; de inhoud luistert heel nauw, er zijn meerdere mensen betrokken en er zijn vaak diverse controle momenten.

Ik ben dan ook erg blij met het resultaat!

Voetbalvereniging DZC'68

Voetbalvereniging DZC’68 (Doetinchemse Zaterdag Club) heeft een accommodatie op Sportpark Zuid in Doetinchem en bijna 1400 leden. Kijk voor meer informatie op www.dzc68.nl

Datum

–      15 Nov 2015