Branding True Blue Backing

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor True Blue Backing ontworpen. Een fris nieuw logo passend bij het bedrijf. Voor de merknaam is gekozen voor een strakke en smalle letter die goed leesbaar is, aansluit bij het lettertype van de site en een professionele uitstraling heeft. ‘Virtual assistant’ in een mooi sierlijk lettertype maakt de merknaam wat vriendelijker en nog belangrijker, dat deze elkaar versterken. Het merkbeeld is in de vorm van een vliegende vogel, die straalt rust en vrijheid uit.

Klant

–      Ingrid Meijer

Vanaf

–      10 maart 2018

Virtual assistant: een must voor elke ondernemer
Ingrid Meijer, eigenaresse van True Blue Backing, is virtual assistant in hart en nieren. Haar missie is om zoveel mogelijk (online) ondernemers een helpende hand te bieden bij het inrichten en inzetten van online tools en programma’s, voornamelijk op het gebied van online marketing en communicatie.

Juist als kleine ondernemer is het enorm belangrijk dat je een goed team om je heen vormt. Een team dat jou helpt en versterkt, zodat je bedrijf kan groeien. Een virtual assistant is een heel waardevol teamlid en eigenlijk een must voor elke (online) ondernemer. Neem contact met Ingrid Meijer op om een afspraak in te plannen!