Website Marco Kolks Timmerwerken

Met trots presenteren wij u de website van Marco Kolks Timmerwerken!

De nieuwe wordpress website heeft een compleet nieuwe vormgeving gekregen en een frisse uitstraling. Een website die goed past bij de organisatie en klaar is voor de toekomst! Vanzelfsprekend is de website volledig responsive. Dat betekent dat de site optimaal getoond wordt op uw desktop, smartphone of tablet.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Bij Marco Kolks Timmerwerken bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Ze voeren al jaren de meest complexe werkzaamheden uit, maar ook voor “eenvoudige” timmerklussen kunt u bij hun terecht.

Of het nu gaat om kozijnen, ramen, deuren of betimmeringen, ze staan garant voor een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Marco Kolks Timmerwerken produceert al jaren kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren voor renovatie en nieuwbouw. Ze zijn sterk in maatwerk of het nu gaat om 1 raam of een gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen.

Ook voor speciale timmerwerkzaamheden zoals betimmeringen, plinten, sierlijsten, kamer en suite deuren of getoogde kozijnen bent u bij hun aan het juiste adres.

Ze leveren aan particulieren en aan de zakelijke markt, van zzp-er tot grote aannemers en schildersbedrijven voornamelijk in de regio Doetinchem, gemeente Oude IJsselstreek en Bronckhorst.

Ze verzorgen het totale plaatje, van leveren tot plaatsen.

Neem contact met Marco Kolks op om een afspraak te maken of kijk op zijn nieuwe website! www.kolkstimmerwerken.nl