Branding Zuivelboerderij Hof zum Walde

Voor Zuivelboerderij Hof zum Walde in Spijk heeft Studio Benevolo een nieuw logo ontworpen die aansluit bij het groene karakter van de boerderij en de groene omgeving. In het logo komen belangrijk elementen zoals het silhouet van de Eltenberg en de koeien terug.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een melkveebedrijf met een zuiveltak. Het is een grote oude herenboerderij gebouwd in 1914 in Jugendstil stijl en gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg. Een erg mooie locatie.
De natuur is belangrijk op deze boerderij. Ze zijn afgelopen jaar gestart met kruidenrijk grasland om de biodiversiteit te bevorderen en de gezondheid van de koeien verder te verbeteren. Dit heeft ook een positief effect op de smaak van de zuivel en zorgt voor een gezonder product. Ze willen graag mensen laten zien wat ze doen en de consument laten ervaren hoe lekker de pure smaak van de natuur kan zijn.

Zuivelboerderij Hof zum Walde produceert met veel zorg en grote passie ambachtelijke zuivelproducten als diverse soorten yoghurts, hangop, vla en chocolademelk.
De bedoeling is om dit assortiment nog verder uit te breiden met drinkyoghurt en kaas.

Wil je het groene karakter van deze mooie boerderij beleven en genieten van heerlijke, natuurlijke en exclusieve zuivelproducten?

Kom dan snel langs bij hun zuivel boerderijwinkel op de Spijkerweg 3 in Spijk.

Labels voor de glazen verpakkingen & Banner

Met trots presenteren wij u de nieuwe labels voor de glazen verpakkingen van Zuivelboerderij Hof zum Walde. Aansluitend op hun prachtige omgeving en de kwaliteit van hun zuivelproducten met focus op natuur en biodiversiteit.

Ook hebben wij voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een prachtig banner mogen ontwerpen.

Boerderijbord & Flyers

Studio Benevolo heeft voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een mooi boerderij bord en flyers ontworpen. Daarbij zijn we uitgegaan van de nieuwe huisstijl zodat het nieuwe bord en flyers, een landelijke, kleurige en frisse uitstraling hebben.

Welkom bord rustplek

Ook voor de Stichting Actief Spijk hebben wij een nieuw welkom bord mogen ontwerpen. De bord staat op en natuurlijke rustplek langs de Pieterpad voor wandelaars en fietsers. Gemaakt door het dorp, voor de gasten van het dorp.

Het is erg leuk dat dankzij Stichting Actief Spijk, Zuivelboerderij Hof zum Walde en de verschillenden sponsoren, mensen meer kunnen genieten van de omgeving en van de natuur.