Nieuwe wordpress website van Interculture

Met trots presenteren wij u de nieuwe wordpress website van Interculture! De nieuwe website is compleet vernieuwd, heeft een nieuwe vormgeving, frisse uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Het is een meertalige website, in Duits en Italiaans, om een veel groter publiek te bereiken. De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Federica Vicario is het gezicht achter Interculture. Ze werkt als freelance tolk en vertaler sinds 2004, toen ze haar studio Interculture oprichtte. Geboren in een Piedmontese stad tussen het Maggiore meer en het Orta meer, droomde Federica ervan om andere talen te spreken en de Alpen over te steken om het buitenland te leren kennen. Toen werd ze verliefd op de Duitse taal en vervolgens op Duitsland en haar cultuur. Na vele studies in dit land is ze naar München verhuisd waar ze al jaren woont en werkt als freelance tolk en vertaler.

Federica Vicario werkt met veel bedrijven, advocaten- en administratieve kantoren, agentschappen en particulieren. Ze biedt vertaal- en tolkdiensten aan voor de Italiaanse <> Duitse taalcombinatie op technisch, IT, juridisch en op veel andere gebieden, zoals sport, marketing en communicatie, automotive en verzekeringen.

Voor interesse in haar diensten, neem contact met haar op of kijk op haar nieuwe website www.interculture-web.com