Agrec Zelle Beheer

Website Agrec Zelle Beheer

Met veel trots presenteren wij de nieuwe website van Agrec Zelle Beheer.

De nieuwe WordPress website heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen, overzichtelijk, fris en geheel opnieuw opgebouwd. Hierdoor krijgt u duidelijke en overzichtelijke informatie.

Wij zijn super blij met het resultaat!

Agrec Zelle Beheer is een veelzijdige onderhoudsbedrijf voor de buitenomgeving, hun kracht zit in persoonlijk contact, creatieve oplossingen en een duidelijk werkplan.

Voor alle klanten zijn zij de partij waar zij alle vraagstukken kunnen neerleggen en die het periodiek onderhoud van de buitenomgeving kunnen verzorgen.

Zij werken met een veelzijdig team medewerkers, dat een brede kennis en ervaring op verschillende werkgebieden heeft. De diensten die zij aan de klanten leveren kun je opsplitsen in drie takken: GRASBEHEER, TERREINBEHEER en GEBOUWBEHEER.

Agrec Zelle Beheer werkt met een vakkundig team medewerkers, met brede werkervaring. De werkzaamheden bestaan uit dagelijks onderhoud, periodiek onderhoud en de uitvoering van gespecialiseerde werkzaamheden met gespecialiseerde machines.

Voor meer informatie kijk op hun splinternieuwe website:

www.agreczelle.nl

Ayuda Massage

Website Ayuda Massage

De nieuwe website voor Ayuda Massage is online! We hebben er hard aan gewerkt en dit is het mooie resultaat www.ayudamassage.nl! Kijk lekker rond en vind de juiste therapie voor jou.

De nieuwe website geeft een goed overzicht van de massages en behandelingen. Elke therapeutische massagebehandeling is een manier om te ontspannen en je tegelijkertijd meer bewust te worden van de oorzaak van je klachten.

Als je jezelf èn je lichaam serieus neemt, dan kan dit de kwaliteit van je leven vergroten. Ayuda Massage biedt een luisterend oor, oordeelt niet, stelt je gerust en doet er alles aan om samen met jou op een professionele wijze te werken aan je herstel.

Neem snel contact op voor het maken van een afspraak.

Je website is onderdeel van je bedrijf en een belangrijk visitekaartje. Het is voor klanten een eerste kennismaking en kan ervoor zorgen dat ze besluiten een afspraak met je maken. Studio Benevolo zorgt voor een professionele WordPress website, precies afgestemd op jouw wensen.

Interesse? Neem dan contact met mij op!

Zuivelboerderij Hof zum Walde te Spijk

Website Zuivelboerderij Hof zum Walde

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Zuivelboerderij Hof zum Walde!

Bij de continue groei en professionalisering van een bedrijf hoort natuurlijk een professionele website. Het resultaat is een frisse, overzichtelijk en eigentijdse website. Via de nieuwe website kun je nog beter op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes van de boerderij. Ook tref je hier meer informatie aan over de boerderij, de koeien en de diverse zuivel producten.

Kijk op www.zuivelboerderijhofzumwalde.nl

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een melkveebedrijf met een zuiveltak. Het is een grote oude herenboerderij gebouwd in 1914 in Jugendstil stijl en gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg. Een erg mooie locatie.
De natuur is belangrijk op deze boerderij. Ze zijn afgelopen jaar gestart met kruidenrijk grasland om de biodiversiteit te bevorderen en de gezondheid van de koeien verder te verbeteren. Dit heeft ook een positief effect op de smaak van de zuivel en zorgt voor een gezonder product. Ze willen graag mensen laten zien wat ze doen en de consument laten ervaren hoe lekker de pure smaak van de natuur kan zijn.

Zuivelboerderij Hof zum Walde produceert met veel zorg en grote passie ambachtelijke zuivelproducten als diverse soorten yoghurts, hangop, vla en chocolademelk.
De bedoeling is om dit assortiment nog verder uit te breiden met drinkyoghurt en kaas.

Wil je het groene karakter van deze mooie boerderij beleven en genieten van heerlijke, natuurlijke en exclusieve zuivelproducten?

Kom dan snel langs bij hun zuivel boerderijwinkel op de Spijkerweg 3 in Spijk.

Branding Zuivelboerderij Hof zum Walde

Voor Zuivelboerderij Hof zum Walde in Spijk heeft Studio Benevolo | Grafisch ontwerp een nieuw logo ontworpen die aansluit bij het groene karakter van de boerderij en de groene omgeving. In het logo komen belangrijk elementen zoals het silhouet van de Eltenberg en de koeien terug.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Labels voor de glazen verpakkingen & Banner

Met trots presenteren wij u de nieuwe labels voor de glazen verpakkingen van Zuivelboerderij Hof zum Walde. Aansluitend op hun prachtige omgeving en de kwaliteit van hun zuivelproducten met focus op natuur en biodiversiteit.

Ook hebben wij voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een prachtig banner mogen ontwerpen.

Boerderijbord & Flyers

Studio Benevolo | Grafisch ontwerpheeft voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een mooi boerderij bord en flyers ontworpen. Daarbij zijn we uitgegaan van de nieuwe huisstijl zodat het nieuwe bord en flyers, een landelijke, kleurige en frisse uitstraling hebben.

Welkom bord rustplek

Ook voor de Stichting Actief Spijkhebben wij een nieuw welkom bord mogen ontwerpen. De bord staat op en natuurlijke rustplek langs de Pieterpad voor wandelaars en fietsers. Gemaakt door het dorp, voor de gasten van het dorp.

Het is erg leuk dat dankzij Stichting Actief Spijk, Zuivelboerderij Hof zum Walde en de verschillenden sponsoren, mensen meer kunnen genieten van de omgeving en van de natuur.

Uitvaartzorg Kremer

Nieuwe website Uitvaartzorg Kremer

Met trots presenteren wij u de nieuwe wordpress website van Uitvaartzorg Kremer! De website is compleet vernieuwd, fris en overzichtelijk. Hierdoor krijgt u duidelijke informatie. De website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet en SEO vriendelijke.

Kortom wij zijn hartstikke blij met deze nieuwe site!

Voor een ieder komt ooit het moment om afscheid te nemen van een dierbare. Dan is het fijn dat u wordt bijgestaan door een betrokken en betrouwbaar team van uitvaartverzorgers. Samen met u maken ze keuzes waarbij uw wensen en eigen inbreng voorop staan. In alle rust bekijken ze de mogelijkheden voor de uitvaart waarbij ze alle zorgen uit handen nemen, zodat er voldoende tijd is voor u om afscheid te nemen van uw dierbare. Uitvaartzorg Kremer verzorgt uitvaarten in de Achterhoek maar ook geregeld uitvaarten voor de gehele provincie Gelderland, Overijssel, Utrecht, Flevoland en Brabant.

Ze beschikken over een eigen professioneel team van verzorgers. Als uitvaartonderneming met veel ervaring zijn ze in staat om elke uitvaart te begeleiden. Of het nu gaat om de laatste zorg van de overledene, het rouwvervoer of het drukken van de rouwkaarten.

Het team van Uitvaartzorg Kremer verzorgt deze diensten geheel zelf. Het gaat om persoonlijk contact en vertrouwen. Hun uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar.

Voor meer informatie kijk op www.uitvaartzorgkremer.nl

Interculture

Nieuwe wordpress website van Interculture

Met trots presenteren wij u de nieuwe wordpress website van Interculture! De nieuwe website is compleet vernieuwd, heeft een nieuwe vormgeving, frisse uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Het is een meertalige website, in Duits en Italiaans, om een veel groter publiek te bereiken. De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Federica Vicario is het gezicht achter Interculture. Ze werkt als freelance tolk en vertaler sinds 2004, toen ze haar studio Interculture oprichtte. Geboren in een Piedmontese stad tussen het Maggiore meer en het Orta meer, droomde Federica ervan om andere talen te spreken en de Alpen over te steken om het buitenland te leren kennen. Toen werd ze verliefd op de Duitse taal en vervolgens op Duitsland en haar cultuur. Na vele studies in dit land is ze naar München verhuisd waar ze al jaren woont en werkt als freelance tolk en vertaler.

Federica Vicario werkt met veel bedrijven, advocaten- en administratieve kantoren, agentschappen en particulieren. Ze biedt vertaal- en tolkdiensten aan voor de Italiaanse <> Duitse taalcombinatie op technisch, IT, juridisch en op veel andere gebieden, zoals sport, marketing en communicatie, automotive en verzekeringen.

Voor interesse in haar diensten, neem contact met haar op of kijk op haar nieuwe website www.interculture-web.com

Marco Kolks Timmerwerken

Website Marco Kolks Timmerwerken

Met trots presenteren wij u de website van Marco Kolks Timmerwerken!

De nieuwe wordpress website heeft een compleet nieuwe vormgeving gekregen en een frisse uitstraling. Een website die goed past bij de organisatie en klaar is voor de toekomst! Vanzelfsprekend is de website volledig responsive. Dat betekent dat de site optimaal getoond wordt op uw desktop, smartphone of tablet.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Bij Marco Kolks Timmerwerken bent u aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Ze voeren al jaren de meest complexe werkzaamheden uit, maar ook voor “eenvoudige” timmerklussen kunt u bij hun terecht.

Of het nu gaat om kozijnen, ramen, deuren of betimmeringen, ze staan garant voor een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Marco Kolks Timmerwerken produceert al jaren kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren voor renovatie en nieuwbouw. Ze zijn sterk in maatwerk of het nu gaat om 1 raam of een gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen.

Ook voor speciale timmerwerkzaamheden zoals betimmeringen, plinten, sierlijsten, kamer en suite deuren of getoogde kozijnen bent u bij hun aan het juiste adres.

Ze leveren aan particulieren en aan de zakelijke markt, van zzp-er tot grote aannemers en schildersbedrijven voornamelijk in de regio Doetinchem, gemeente Oude IJsselstreek en Bronckhorst.

Ze verzorgen het totale plaatje, van leveren tot plaatsen.

Neem contact met Marco Kolks op om een afspraak te maken of kijk op zijn nieuwe website! www.kolkstimmerwerken.nl