Derksen Advocatuur

Derksen Advocatuur

Voor Derksen Advocatuur heeft Studio Benevolo Grafisch ontwerp een nieuwe branding ontworpen. Voor de naam ‘Derksen Advocatuur’ heeft Studio Benevolo gekozen voor een strak en duidelijk lettertype, “Sculpin”, die goed leesbaar is en een professionele uitstraling heeft. Het merkbeeld is in de vorm van een abstracte weegschaal voor het afwegen van feiten en omstandigheden en het Griekse tempel symbool van de samenleving, simpel en stijlvol. Goud is een kleur welke een chique effect creëert. De combinatie tussen goud en donker blauw geeft een professionele en serieuze uitstraling.

Het logo wordt verder doorgevoerd in een complete huisstijl, bestaande uit een visitekaartje, briefpapier en enveloppen. De bedrijfsidentiteit is een fundamenteel element van elk bedrijf, nuttig om zijn aanwezigheid op de referentiemarkt te bevestigen.

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan een nieuw merk en/of een nieuwe huisstijl?
Studio Benevolo Grafisch ontwerp kan u helpen bij het ontwikkelen van een aantrekkelijke branding en een nieuwe huisstijl, dit alles zal u helpen professionaliteit en competentie over te brengen en in het bijzonder zal de huisstijl ook de functie hebben om u gemakkelijker identificeerbaar en herkenbaar te maken, zowel door het publiek als uw klanten.

Neem contact met ons op.

Divino Rosso

Divino Rosso

Voor het familiebedrijf Divino Rosso heeft Studio Benevolo Grafisch ontwerp, een nieuw professioneel en effectief visitekaartje gemaakt. Visitekaartjes zijn vandaag de dag nog steeds een van de meest gebruikte marketing- en communicatie tools. Door een visitekaartje te gebruiken, kunt u uw imago en dat van uw bedrijf op een absoluut professionele manier overbrengen.

Is uw visitekaartje professioneel, elegant en origineel? Hoewel het waar is dat de eerste indruk altijd telt, mag het ontwerp en het drukken van een professioneel visitekaartje geen ruimte laten voor toeval.

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van nieuwe potentiële klanten met gepersonaliseerde professionele visitekaartjes?

Neem dan contact met ons op.

Divino Rosso is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in Italiaanse wijnen. Het bedrijf is ontstaan uit een grote passie voor Italië die gedeeld wordt door zowel vader als zoon, Luca en Joshua Albano.

Luca Albano, die in 1986 vanuit Italië naar Nederland verhuist, heeft altijd al een grote passie voor eten en wijn gehad. Toen hij in Nederland kwam importeerde hij al snel Italiaanse wijnen en richtte zijn eigen catering bedrijf op, Passione Culinaria.

Zijn zoon Joshua Albano deelt deze passie als kind al met zijn vader. Ze staan vaak samen in de keuken en gaan elke zomer in Italië op zoek naar de beste streekproducten en wijnen.

Neem gerust contact op met Divino Rosso. Luca en Joshua staan u graag te woord en helpen u verder.

www.divinorosso.nl

De Klaver Biologisch melkveebedrijf

Nieuwe branding De Klaver Biologisch melkveebedrijf

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor De Klaver Biologisch melkveebedrijf ontworpen. Een fris en eigentijds ontwerp! De kleur groen staat voor landbouw en natuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een modern lettertype en bestaat het beeldmerk uit een klaver. Klaver is de groene motor van het biologische melkveebedrijf, zorgt voor stikstof en daarmee eiwit in het bedrijf met als resultaat een goede melkproductie met weinig input van buitenaf.

De Klaver is een biologisch melkveebedrijf met 70 koeien en 40 stuks jongvee. Op 50 hectare grond worden gras/klaver en voedergraan verbouwd. Ze hebben bewust gekozen voor een schone en duurzame biologische landbouw, die geen schade aanbrengt aan de natuur en die zorgzaam omspringt met dieren.

Branding en communicatie

Naast een nieuwe logo ontwerp heeft Studio Benevolo ook een nieuw professioneel en persoonlijk bord ontworpen. Het nieuwe bord grijpt de aandacht met een uniek ontwerp en sluit kwa kleuren en lettertype aan bij de nieuwe branding.

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Of heb je een andere activiteit dat je wilt promoten?

Maak je bedrijf zichtbaar met bedrijfsborden! Bij het ontwerpen van een bord is het niet alleen belangrijk dat je boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Studio Benevolo ontwerp creatieve borden, posters en flyers voor je bedrijf!

Zuivelboerderij Hof zum Walde

Branding Zuivelboerderij Hof zum Walde

Voor Zuivelboerderij Hof zum Walde in Spijk heeft Studio Benevolo een nieuw logo ontworpen die aansluit bij het groene karakter van de boerderij en de groene omgeving. In het logo komen belangrijk elementen zoals het silhouet van de Eltenberg en de koeien terug.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een melkveebedrijf met een zuiveltak. Het is een grote oude herenboerderij gebouwd in 1914 in Jugendstil stijl en gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg. Een erg mooie locatie.
De natuur is belangrijk op deze boerderij. Ze zijn afgelopen jaar gestart met kruidenrijk grasland om de biodiversiteit te bevorderen en de gezondheid van de koeien verder te verbeteren. Dit heeft ook een positief effect op de smaak van de zuivel en zorgt voor een gezonder product. Ze willen graag mensen laten zien wat ze doen en de consument laten ervaren hoe lekker de pure smaak van de natuur kan zijn.

Zuivelboerderij Hof zum Walde produceert met veel zorg en grote passie ambachtelijke zuivelproducten als diverse soorten yoghurts, hangop, vla en chocolademelk.
De bedoeling is om dit assortiment nog verder uit te breiden met drinkyoghurt en kaas.

Wil je het groene karakter van deze mooie boerderij beleven en genieten van heerlijke, natuurlijke en exclusieve zuivelproducten?

Kom dan snel langs bij hun zuivel boerderijwinkel op de Spijkerweg 3 in Spijk.

Labels voor de glazen verpakkingen & Banner

Met trots presenteren wij u de nieuwe labels voor de glazen verpakkingen van Zuivelboerderij Hof zum Walde. Aansluitend op hun prachtige omgeving en de kwaliteit van hun zuivelproducten met focus op natuur en biodiversiteit.

Ook hebben wij voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een prachtig banner mogen ontwerpen.

Boerderijbord & Flyers

Studio Benevolo heeft voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een mooi boerderij bord en flyers ontworpen. Daarbij zijn we uitgegaan van de nieuwe huisstijl zodat het nieuwe bord en flyers, een landelijke, kleurige en frisse uitstraling hebben.

Welkom bord rustplek

Ook voor de Stichting Actief Spijk hebben wij een nieuw welkom bord mogen ontwerpen. De bord staat op en natuurlijke rustplek langs de Pieterpad voor wandelaars en fietsers. Gemaakt door het dorp, voor de gasten van het dorp.

Het is erg leuk dat dankzij Stichting Actief Spijk, Zuivelboerderij Hof zum Walde en de verschillenden sponsoren, mensen meer kunnen genieten van de omgeving en van de natuur.

True Blue Backing

Branding True Blue Backing

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor True Blue Backing ontworpen. Een fris nieuw logo passend bij het bedrijf. Voor de merknaam is gekozen voor een strakke en smalle letter die goed leesbaar is, aansluit bij het lettertype van de site en een professionele uitstraling heeft. ‘Virtual assistant’ in een mooi sierlijk lettertype maakt de merknaam wat vriendelijker en nog belangrijker, dat deze elkaar versterken. Het merkbeeld is in de vorm van een vliegende vogel, die straalt rust en vrijheid uit.

Klant

–      Ingrid Meijer

Vanaf

–      10 maart 2018

Virtual assistant: een must voor elke ondernemer
Ingrid Meijer, eigenaresse van True Blue Backing, is virtual assistant in hart en nieren. Haar missie is om zoveel mogelijk (online) ondernemers een helpende hand te bieden bij het inrichten en inzetten van online tools en programma’s, voornamelijk op het gebied van online marketing en communicatie.

Juist als kleine ondernemer is het enorm belangrijk dat je een goed team om je heen vormt. Een team dat jou helpt en versterkt, zodat je bedrijf kan groeien. Een virtual assistant is een heel waardevol teamlid en eigenlijk een must voor elke (online) ondernemer. Neem contact met Ingrid Meijer op om een afspraak in te plannen!

Joyce ‘Jouw kapster aan huis’

Nieuwe branding
Joyce, jouw kapster aan huis

Het creëren van je bedrijfsimago begint bij een logo. Een doordacht logo, dat een geheel vormt met de huisstijl.

Wil je een huisstijl die perfect past bij jouw bedrijf? Zorg dan dat je het juiste gevoel overbrengt naar jouw doelgroep. Op een consistente manier. Jouw huisstijl voeren wij door op jouw visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Zo creëren wij samen een identiteit van jouw bedrijf.

Voor Joyce, jouw kapster aan huis heeft Studio Benevolo een nieuwe branding ontworpen. Een nieuwe trendy logo, passend bij het bedrijf. Ook heeft Studio Benevolo een mooi en fris visitekaartje ontworpen die tevens gebruikt kan worden als afsprakenkaartje.

Ben je ook op zoek naar een creatieve en unieke branding? Neem dan contact met mij op!

Start

Thuis geknipt wanneer het jou uitkomt!

Door een druk leven kan een bezoek aan een kapsalon een uitdaging zijn. Maar een thuiskapster komt wanneer u dat wilt en is een stuk voordeliger voor de portemonnee.

Kapster aan huis… ideaal! Je hoeft de deur niet uit, Joyce komt gezellig bij je thuis! Geen wachttijden, ze komt langs wanneer je het uitkomt!

Klant

–     JOYCE

Datum

–      1 Dec 2017

Gaya Yoga

Corporate identity Gaya Yoga

Voor Gaya Yoga heeft Studio Benevolo Grafisch ontwerp een nieuwe branding ontworpen en een passende huisstijl, die bestaat uit een visitekaartje, briefpapier en enveloppe. Wij zijn erg trots op het resultaat!

Klant

–      Gaya Yoga

Vanaf

–      1 juli 2017

Gaya Yoga is hét centrum om lichaam, geest en ziel tot rust te laten komen. Op deze vriendelijke en toegankelijke plek kan iedereen op elk niveau instromen en komen ervaren hoe yoga je leven kan veranderen. Geef jezelf aandacht, leer te luisteren naar je lichaam en word je bewust van je adem. Je adem is dé sleutel tot een stress vrij leven!

De lessen worden in kleine groepen door Tamara gegeven, enthousiaste, ervaren, gediplomeerde docent met een passie voor yoga. Die passie wil ze graag met je delen. Voor Tamara is het, door haar eigen levenservaring, een missie geworden om de rust en het innerlijk vuur in de mens naar boven te brengen. “Yoga is de sleutel voor je hart”

Verlang jij naar momenten van rust?
 Naar ruimte voor jezelf? 
Wil je weer meer verbinding met je lichaam? Dan heeft yoga jou zeker iets te bieden!

RoundNRound

Branding & huisstijl
RoundNRound

Studio Benevolo heeft voor RoundNRound een nieuw prachtig logo ontworpen met een complete en professionele huisstijl.

RoundNRound is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in 360º fotografie. Ze zorgen ervoor dat jij een perfecte eerste indruk kunt achterlaten bij jouw potentiële klanten. Door middel van hun 360º foto’s kun jij jouw potentiële klanten een schitterende virtuele tour bieden waardoor je onderneming er uit springt. Of deze 360º virtuele tour nu op Google, op Facebook of op een ander platform moet komen te staan!

Related works

Ready2Rent

Nieuwe branding, huisstijl en reclame ontwerp
Ready2Rent

Ready2Rent is een verhuurbedrijf dat woningen op risico casco inhuurt voor particulieren en beleggers en deze gemeubileerd verhuurd inclusief gas water en licht, klaar voor gebruik. Ready2Rent is gevestigd in Rotterdam, maar heeft ook woningen in de omgeving van Rotterdam.

Voor Ready2Rent heeft Studio Benevolo een compleet nieuw branding ontworpen die precies past bij het bedrijf. Vervolgens is het logo doorvertaald naar de nieuwe huisstijl en daarnaast is ook een nieuw professioneel en persoonlijk flyer ontworpen.

Maak uw bedrijf zichtbaar met posters en flyers!

Posters en flyers zijn hét communicatiemedium om een evenement te promoten!

Bij het ontwerpen van een flyer is het niet alleen belangrijk dat uw boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Of heb je een andere activiteit dat je wilt promoten?

Neem dan contact met mij op! Studio Benevolo ontwerp creatieve posters en flyers voor je bedrijf!

Je Drone Piloot

Branding en huisstijl
Je Drone Piloot

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor JeDrone Piloot ontworpen. Een fris nieuw ontwerp met complete huisstijl, passend bij het bedrijf. Je Drone Piloot is een vakbekwame ROC-Light gecertificeerd drone bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele luchtfoto en luchtvideo opnames.