Divino Rosso

Divino Rosso

Voor het familiebedrijf Divino Rosso heeft Studio Benevolo Grafisch ontwerp, een nieuw professioneel en effectief visitekaartje gemaakt. Visitekaartjes zijn vandaag de dag nog steeds een van de meest gebruikte marketing- en communicatie tools. Door een visitekaartje te gebruiken, kunt u uw imago en dat van uw bedrijf op een absoluut professionele manier overbrengen.

Is uw visitekaartje professioneel, elegant en origineel? Hoewel het waar is dat de eerste indruk altijd telt, mag het ontwerp en het drukken van een professioneel visitekaartje geen ruimte laten voor toeval.

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van nieuwe potentiële klanten met gepersonaliseerde professionele visitekaartjes?

Neem dan contact met ons op.

Divino Rosso is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in Italiaanse wijnen. Het bedrijf is ontstaan uit een grote passie voor Italië die gedeeld wordt door zowel vader als zoon, Luca en Joshua Albano.

Luca Albano, die in 1986 vanuit Italië naar Nederland verhuist, heeft altijd al een grote passie voor eten en wijn gehad. Toen hij in Nederland kwam importeerde hij al snel Italiaanse wijnen en richtte zijn eigen catering bedrijf op, Passione Culinaria.

Zijn zoon Joshua Albano deelt deze passie als kind al met zijn vader. Ze staan vaak samen in de keuken en gaan elke zomer in Italië op zoek naar de beste streekproducten en wijnen.

Neem gerust contact op met Divino Rosso. Luca en Joshua staan u graag te woord en helpen u verder.

www.divinorosso.nl

De Klaver Biologisch melkveebedrijf

Nieuwe branding De Klaver Biologisch melkveebedrijf

Studio Benevolo heeft een nieuwe branding voor De Klaver Biologisch melkveebedrijf ontworpen. Een fris en eigentijds ontwerp! De kleur groen staat voor landbouw en natuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een modern lettertype en bestaat het beeldmerk uit een klaver. Klaver is de groene motor van het biologische melkveebedrijf, zorgt voor stikstof en daarmee eiwit in het bedrijf met als resultaat een goede melkproductie met weinig input van buitenaf.

De Klaver is een biologisch melkveebedrijf met 70 koeien en 40 stuks jongvee. Op 50 hectare grond worden gras/klaver en voedergraan verbouwd. Ze hebben bewust gekozen voor een schone en duurzame biologische landbouw, die geen schade aanbrengt aan de natuur en die zorgzaam omspringt met dieren.

Branding en communicatie

Naast een nieuwe logo ontwerp heeft Studio Benevolo ook een nieuw professioneel en persoonlijk bord ontworpen. Het nieuwe bord grijpt de aandacht met een uniek ontwerp en sluit kwa kleuren en lettertype aan bij de nieuwe branding.

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Of heb je een andere activiteit dat je wilt promoten?

Maak je bedrijf zichtbaar met bedrijfsborden! Bij het ontwerpen van een bord is het niet alleen belangrijk dat je boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Studio Benevolo ontwerp creatieve borden, posters en flyers voor je bedrijf!

De Roode Loper

Onderhoudskaarten ontwerp
De Roode Loper

Voor De Roode Loper heeft Studio Benevolo | Grafisch ontwerp stijlvolle onderhoudskaarten ontworpen. De onderhoudskaarten hebben een professionele uitstraling, die perfect bij de exclusiviteit van het bedrijf aansluiten.

Met de aankoop van een traploper krijg je in de winkel een onderhoudskaart mee. Om je nieuwe traploper zo lang mogelijk goed te houden is het raadzaam het onderhoudsadvies op de onderhoudskaarten op te volgen.

Wij zijn erg blij met het resultaat!

De Roode Loper

Bij De Roode Loper ben u aan het juiste adres voor de meest bijzondere traplopers en kleden.

De Roode loper is een familie bedrijf met drie winkels in Nederland. Ze bieden alles aan wat er is op het gebied van lopers en wat het plaatsen ervan betreft en werken met een kleine groep zeer ervaren en buitengewoon vakkundige stoffeerders.

De Roode Loper is trots op zijn mooie projecten die ze, in samenwerking met hun eigen vakmensen, tot stand kunnen brengen.

Voor meer informatie kijk op www.deroodeloper.nl

Zuivelboerderij Hof zum Walde

Branding Zuivelboerderij Hof zum Walde

Voor Zuivelboerderij Hof zum Walde in Spijk heeft Studio Benevolo een nieuw logo ontworpen die aansluit bij het groene karakter van de boerderij en de groene omgeving. In het logo komen belangrijk elementen zoals het silhouet van de Eltenberg en de koeien terug.

Wij zijn erg trots op het resultaat!

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een melkveebedrijf met een zuiveltak. Het is een grote oude herenboerderij gebouwd in 1914 in Jugendstil stijl en gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg. Een erg mooie locatie.
De natuur is belangrijk op deze boerderij. Ze zijn afgelopen jaar gestart met kruidenrijk grasland om de biodiversiteit te bevorderen en de gezondheid van de koeien verder te verbeteren. Dit heeft ook een positief effect op de smaak van de zuivel en zorgt voor een gezonder product. Ze willen graag mensen laten zien wat ze doen en de consument laten ervaren hoe lekker de pure smaak van de natuur kan zijn.

Zuivelboerderij Hof zum Walde produceert met veel zorg en grote passie ambachtelijke zuivelproducten als diverse soorten yoghurts, hangop, vla en chocolademelk.
De bedoeling is om dit assortiment nog verder uit te breiden met drinkyoghurt en kaas.

Wil je het groene karakter van deze mooie boerderij beleven en genieten van heerlijke, natuurlijke en exclusieve zuivelproducten?

Kom dan snel langs bij hun zuivel boerderijwinkel op de Spijkerweg 3 in Spijk.

Labels voor de glazen verpakkingen & Banner

Met trots presenteren wij u de nieuwe labels voor de glazen verpakkingen van Zuivelboerderij Hof zum Walde. Aansluitend op hun prachtige omgeving en de kwaliteit van hun zuivelproducten met focus op natuur en biodiversiteit.

Ook hebben wij voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een prachtig banner mogen ontwerpen.

Boerderijbord & Flyers

Studio Benevolo heeft voor Zuivelboerderij Hof zum Walde een mooi boerderij bord en flyers ontworpen. Daarbij zijn we uitgegaan van de nieuwe huisstijl zodat het nieuwe bord en flyers, een landelijke, kleurige en frisse uitstraling hebben.

Welkom bord rustplek

Ook voor de Stichting Actief Spijk hebben wij een nieuw welkom bord mogen ontwerpen. De bord staat op en natuurlijke rustplek langs de Pieterpad voor wandelaars en fietsers. Gemaakt door het dorp, voor de gasten van het dorp.

Het is erg leuk dat dankzij Stichting Actief Spijk, Zuivelboerderij Hof zum Walde en de verschillenden sponsoren, mensen meer kunnen genieten van de omgeving en van de natuur.

Ready2Rent

Nieuwe branding, huisstijl en reclame ontwerp
Ready2Rent

Ready2Rent is een verhuurbedrijf dat woningen op risico casco inhuurt voor particulieren en beleggers en deze gemeubileerd verhuurd inclusief gas water en licht, klaar voor gebruik. Ready2Rent is gevestigd in Rotterdam, maar heeft ook woningen in de omgeving van Rotterdam.

Voor Ready2Rent heeft Studio Benevolo een compleet nieuw branding ontworpen die precies past bij het bedrijf. Vervolgens is het logo doorvertaald naar de nieuwe huisstijl en daarnaast is ook een nieuw professioneel en persoonlijk flyer ontworpen.

Maak uw bedrijf zichtbaar met posters en flyers!

Posters en flyers zijn hét communicatiemedium om een evenement te promoten!

Bij het ontwerpen van een flyer is het niet alleen belangrijk dat uw boodschap in het oog springt, maar dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Of heb je een andere activiteit dat je wilt promoten?

Neem dan contact met mij op! Studio Benevolo ontwerp creatieve posters en flyers voor je bedrijf!

Openbare basisschool de Huet

3D-ontwerp en flyers

OBS de Huet

 

In opdracht van openbare basisschool De Huet te Doetinchem heb ik samen met Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau een 3D-ontwerp van het nieuwe schoolplein gemaakt.

OBS de Huet is een openbare basisschool waar alle kinderen en hun ouders ongeacht afkomst en geloof welkom zijn. Kinderen leren open te staan voor anderen, respectvol te zijn. In de zomer van 2015 is de school intern verbouwd. De kinderen van groep 1 tot en met 8 hebben actief meegedacht over de veranderingen in school. Hierbij hebben ze ook aangegeven dat de buitenruimte aangepast moet worden. Ze willen klimmen, klauteren, verstoppen, sporten, spelen en ‘chillen’. Dankzij deze inbreng van de kinderen hebben we een fantastisch 3D-ontwerp kunnen maken voor de nieuwe buitenruimte. Ik heb bovendien een mooie flyer ontworpen die onder buurtbewoners is verspreid om ze uit te nodigen voor een informatiebijeenkomst van het nieuwe buurtplein. Voor meer informatie over deze school klik hier!

DZC’68 voetbalvereniging

Posters, flyers en jaarverslag 2016-2017
Voetbalvereniging DZC'68

Voor voetbalvereniging DZC’68 heb ik verschillende mooie opdrachten mogen doen. Zoals het ontwerp van een bedankkaartje om vrijwilligers die stoppen bij de club te bedanken voor hun inzet. Recentelijk heb ik een flyer ontworpen voor de werkgroep positief coaching. Deze flyer had als doel iedereen te motiveren en inspireren bij te dragen aan een positieve cultuur binnen DZC’68.

Ieder jaar organiseert DZC’68 samen met Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau en Tuincentrum Peer een bloemenactie voor Moederdag ten bate van de nieuwe accommodatie. Voor deze actie heb ik de posters en flyers ontworpen.

Voor voetbalvereniging DZC’68 de opmaak van het jaarverslag 2016-2017 ontworpen. Een jaarverslag is een officieel stuk, niet alleen de verslaglegging van het afgelopen jaar maar ook een moment om te communiceren met alle leden, vrijwilligers en overige betrokkenen bij DZC’68.

De realisatie van een jaarverslag is vaak een uitgebreid proces; de inhoud luistert heel nauw, er zijn meerdere mensen betrokken en er zijn vaak diverse controle momenten.

Ik ben dan ook erg blij met het resultaat!

Voetbalvereniging DZC'68

Voetbalvereniging DZC’68 (Doetinchemse Zaterdag Club) heeft een accommodatie op Sportpark Zuid in Doetinchem en bijna 1400 leden. Kijk voor meer informatie op www.dzc68.nl

Datum

–      15 Nov 2015

Tandartspraktijk C.Wijnberg

Logo & huisstijl
Tandartspraktijk C.Wijnberg

Voor tandartspraktijk C. Wijnberg in Ulft werd ik gevraagd een nieuw, verfrissend logo te ontwerpen. Vervolgens heb ik het logo doorvertaald naar de nieuwe huisstijl en ontwierp afsprakenkaartjes, briefpapier, enveloppen en dubbelzijdige visitekaartjes. Logo en huisstijl zijn fris, professioneel en persoonlijk.

Bij tandartspraktijk C. Wijnberg in Ulft werken drie tandartsen en één mondhygienist. Het is een allround tandartsenpraktijk voor alle tandheelkundige behandelingen.

De praktijk besteedt veel tijd en aandacht aan de patiënt, geeft deskundig advies en je kunt er snel terecht voor een afspraak.

Meer informatie over de tandartspraktijk.

Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Logo en complete huisstijl
Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Voor Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau heb ik een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld die precies past bij dit mooie tuinbedrijf: logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Klant

–     Jan de Boer

Vanaf

–     1 feb 2015

De inrichting van elke buitenruimte vergt kennis, creativiteit en een geheel eigen aanpak. Om een tuin te kunnen ontwerpen die bij je past, besteedt Jan de Boer veel aandacht aan de voorbereiding; sfeer proeven, omgeving en de wensen in kaart brengen. Kortom, goed contact is van essentieel belang voor Jan de Boer.

Of het nu gaat om een kleine binnenplaats of een grote villa- of bedrijfstuin; bij de tuinontwerpen van Jan de Boer staat een zorgvuldige beplanting centraal en ben je verzekerd van een duurzaam en exclusief ontwerp. Met bijna 20 jaar ervaring als hovenier begon Jan de Boer (1973) in 2015 zijn eigen Tuinontwerp & Adviesbureau in Doetinchem.